Ons verhaal

Mijn naam is Arend Pasma. Ik ben partner bij OAMKB en werkzaam in Amersfoort Eemland. Daarnaast ben ik een aangesloten bij het team OAMKB Belastingadvies.

Een dag uit het leven van...

Ik heb fiscaal recht gestudeerd aan de RUG en heb de opleiding bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs gedaan. Mijn core business bestaat uit het adviseren van ondernemers en particulieren op fiscaal gebied. Daarnaast voer ik ook overleg met de belastingdienst, begeleid ik bezwaar- en beroepsprocedures, verzorg ik fiscale aangiften, pensioenberekeningen en financiële planningen.

Behoefte van de ondernemer

Toen ik in loondienst werkte, heb ik gemerkt dat de accountancy- en adviesbranche aan verandering onderhevig is. De markt vraagt enerzijds om efficiency en kostenreductie. Anderzijds hebben ondernemers steeds meer behoefte aan een sparringpartner en een adviseur. Bij mijn laatste werkgever voelde ik mij belemmerd in mijn werkzaamheden en het realiseren van mijn doelen. Vanuit de OAMKB formule ben ik in staat met mijn expertise en creativiteit om klanten en potentiële klanten op een efficiënte en persoonlijke manier te ondersteunen en te adviseren.

Geen schroom

Ondernemers weten vaak niet dat ze een hoop kunnen besparen in hun bedrijfsvoering. Ik streef altijd naar rechtvaardigheid en optimalisatie en vind het leuk om ondernemers te ondersteunen en verder te helpen bij fiscaal juridische vraagstukken. Als ik kansen en mogelijkheden zie bij klanten of potentiële klanten, dan schroom ik zeker niet om deze met hen te delen.

Alle ondernemers zijn welkom

In principe kunnen alle ondernemers bij mij terecht. Ik ben niet gespecialiseerd in een bepaalde branche. Bij de wat grotere ondernemers en met name de DGA's met hun BV's liggen over het algemeen meer kansen en mogelijkheden om de structuur te optimaliseren.

Samenwerking binnen OAMKB

Samen met Roger Prins, Frans van der Huizen en Jolanda Spruijt werk ik aan een aparte OAMKB Belastingadvies tak met landelijke exposure.

 

Je hoeft niet zelf met de bedragen te stoeien
laat ons de voordeligste combi voor je berekenen